Ny adm. direktør i Volvo Norge

Waldemar Andrè Christensen er tilsatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge AS.

Etter at tidligere adm. direktør Erik Engelien sluttet i januar i år, har Waldemar André Christensen (41) fungert i stillingen som adm. direktør i Volvo Norge AS. Nå overtar han altså denne rollen formelt.

Waldemar er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg juridisk 1. avdeling fra universitetet i Bergen, i tillegg til å ha gjennomført Gründerskolen ved universitet i Oslo. Han har en variert bakgrunn og begynte i Volvo Norge i januar 2011 som produktsjef. Han kom til Volvo fra Mizzuki Motor AS der han hadde vært ansvarlig leder og medeier siden 2003. Mizzuki Motor hadde siden starten i 1995 bygget seg opp til å bli en ledende importør innenfor to- og firehjulsmarkedet.

Etter en kort periode som produktsjef tok 41-åringen over som leder av Direct Sales i Volvo Norge og jobbet med direkte salg til store kunder frem til han i januar 2014 overtok stillingen som salgsdirektør lastebil, med ansvar for alt lastebilsalg i Norge for Volvo og Renault.

– Det er med stor glede og ydmykhet jeg påtar meg rollen som leder av Volvo Norge. Jeg er sikker på at jeg sammen med dyktige medarbeidere og et godt forhandlernett, skal klare å videreutvikle organisasjonen og sikre Volvo den posisjonen de fortjener i markedet, som Norges beste leverandør av moderne transportløsninger, sier Christensen i en pressemelding.

Vi tar digitalisering på alvor