Den nye spesialmodellen, som har fått navnet Ranger Thunder, vil være klar for levering på sensommeren i begrenset opplag på 4500 eksemplarer.  Mye av det mest populære ekstrautstyret blir også standard og bilen blir priset fra 565 000 kroner.

– Dette er en pickup med et enda tøffere utseende for de kundene som ikke er redde for å bli lagt merke til. Nye Ranger Thunder står ut i mengden. Samtidig er den like anvendelig og praktisk som den er komfortabel, stilig og tøff. Dette er en modell som vil gjøre Ranger enda mer attraktiv for flere nordmenn, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

 

 

Interiørmessig er det sorte skinnseter med rød søm. Den røde sømmen går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen. Svarte tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning.

Ranger Thunder bygger på Fords Ranger Wildtrak-serie og kommer som en ferdig utstyrt pickup med lakkfargen Sea Grey, 18 tommers svarte aluminumsfelger og sort farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Bilen leveres med Bi-turbo 2-liters EcoBlue dieselmotor og 10-trinns automatgirkasse.