Nå innfører Ford internettilkobling som standardutstyr på de aller fleste av sine nyttekjøretøy. 

FordPass Connect-modem blir nå montert som standard i syv av de viktigste nyttekjøretøymodellene fra Ford. Disse inkluderer Ford Transit 2T, Transit Custom, Ranger, Transit Connect, Tourneo Custom og Tourneo Connect.

– Å være tilkoblet internett er en nøkkelfaktor i utviklingen mot stadig smartere biler i en smartere verden. Vi har nylig passert 100 000 produserte nyttekjøretøy med denne teknologien, og forventer å passere en million tilkoblede Ford nyttekjøretøy i løpet av de neste tre årene. Disse nye løsningene skal gjøre arbeidshverdagen enklere og bedre for våre kunder, uansett hva kjøretøyene blir bruk til, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Med FordPass Connect-modemet kobles kjøretøyet trådløst til internett. Dette gjør også at kjøretøyet kan nyttiggjøre seg av OTA-oppdateringer (Over The Air).

Det kan også tas i bruk tjenester som FordPass Pro. Dette er en app som er utviklet spesielt for små virksomheter og setter dem i stand til å sjekke og kontrollere opptil fem Ford-kjøretøy fra en mobilskjerm. Her kan du også starte bilen (hvis du har automatgir), åpne og låse den, se kjøretøyets posisjon eller se vedlikeholdsplan og status for bilen.