Ny konsernsjef i Bertel O. Steen

Harald Frigstad overtok i dag som konsernsjef i Bertel O. Steen. – Aller først blir det viktig å holde hjula i gang gjennom koronakrisen, slik at vi kan opprettholde flest mulig trygge arbeidsplasser når situasjonen normaliserer seg, sier Harald Frigstad.

I januar ble det kjent at Harald Frigstad skulle ta over som konsernsjef i Bertel O. Steen etter Bjørn Maarud. Harald har en lang karriere innen bilbransjen og kommer senest fra stillingen som konsernsjef i Birger N. Haug Holding. Han arbeidet i Møller Mobility Group fra 1994 til 2017 og har hatt flere sentrale stillinger der, blant annet administrerende direktør for Møller Bil Norge.

Mål om å opprettholde arbeidsplasser
Frigstads fokus i den første tiden i sjefsstolen i Bertel O. Steen vil naturlig nok være preget av den alvorlige situasjonen rundt koronaviruset.

– Vi har mange ansatte som dessverre berøres av permitteringer nå. Jeg forstår at det er tøft. For meg er målet at vi kan opprettholde flest mulig trygge arbeidsplasser når situasjonen normaliserer seg. Den beste måten å klare det på, er at vi i disse vanskelige tidene holder hjula i gang best mulig, sier han.

Det er ikke til å komme utenom at den første dagen som konsernsjef i Bertel O. Steen ble litt annerledes enn opprinnelig tenkt.

– Jeg hadde sett frem til å gå rundt å hilse på mine nye kolleger på hovedkontoret i dag. Deretter hadde jeg en plan om raskest mulig å besøke forhandlerne våre rundt om i landet. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med forhandlerforeningene. Alt det får vente enn så lenge, men vi har gode tekniske hjelpemidler som gjør at jeg kan være operativ fra første stund. Så får heller hilsingen være av det digitale slaget akkurat nå. Uansett, det er godt å være i gang, sier han.

Gleder seg til å bidra
Harald Frigstad har gjort seg kjent med Bertel O. Steen i forkant av tiltredelsen, og er tydelig på inntrykket han har fått så langt. Han gleder seg til å bidra.

Vi tar digitalisering på alvor