Renault Trucks i Norge utvider produktporteføljen med C-range og vil fra januar 2017 inkludere robuste lastebiler til anleggskjøring i sortimentet. Dermed kan Renault Trucks henvende seg til enda flere målgrupper på det norske markedet.

Renault Trucks C-range vil være tilgjengelig for bestilling allerede fra januar 2017, og første mulighet til å oppleve bilen blir i februar 2017 da de første demobilene ankommer landet.

C står for Construction, og bilen vil være tilgjengelig i følgende motorstørrelser: DTI11 380 hk, 430 hk og 460 hk og DTI13 440 hk, 480 hk og 520 hk. Bilen gir mulighet for 11 ulike akselkombinasjoner med akselavstand fra 3 til 6,8 meter, samt 7 ulike førerhus i bredde 2,3 og 2,5 meter. Bilen er skreddersydd for bruk i anleggskjøring, men kan også leveres med ulike påbygg til spesialapplikasjoner. I tillegg kan bilen leveres som spesialversjon for ekstra krevende forhold.

-Tiden er moden for å introdusere Renault Trucks anleggsbiler på det norske markedet, og gjøre en større del av Renault Trucks modellprogram tilgjengelig for norske kunder. Vi har allerede fått henvendelser fra kunder som er interessert i få vite mer om hva vi kan tilby med den nye C-rangen i vår portefølje, sier Waldemar Andre Christensen, administrerende direktør i Volvo Norge.

Kilde: Renault Trucks, Pressemelding