Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson, som trekker seg fra stillingen på grunn av personlige årsaker.

1. juni overtok Torbjørn Wilson som administrerende direktør i Volvo Norge. Han overtok stillingen etter Waldemar Christensen som i september i fjor ble ansatt som Vice President Truck Sales & Offering for Volvo Trucks Europe. I mellomtiden har Karstein Ahlin vært fungerende adm. dir. men har nå tatt over stillingen på permanent basis.

– Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge, og gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier Anna Müller, styreleder i Volvo Norge. Selv om det forelå andre planer for han i Volvo-konsernet, ser vi at Ahlin vil være den perfekte lederen for det norske markedet.

Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene, og siden 2016 har han hatt stillingen som direktør for servicemarked.

Karstein Ahlin, Volvo Trucks Norge.
FOTO: WERNER JUVIK

Ahlin ser selv fram til å ta fatt på denne jobben

– Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto, nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat.

– Vi står foran en spennende høst med lansering av hele fire nye lastebiler, som både vi, våre forhandlere og ikke minst kundene våre har store forventninger til, avslutter Ahlin.

Karstein Ahlin tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.