Volvo Anleggsdager 2017

Volvo Anleggsdager

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Volvo Trucks og Volvo Maskin arrangerer nå Volvo Anleggsdager – et stort felles kundearrangement som går over 13 dager. Utstyr for over 100 millioner kroner er samlet på Hovinmoen ved Gardermoen og 5-6. mai er det åpent hus og mulighet for prøvekjøring.

50 mål med sand er gjort om til 900 m2 telt, flere utstillinger, kjøreløyper og teoristasjoner. Volvo Penta og Volvo Buss er også med og arrangementet utgjør dermed det største av denne typen Volvo noensinne har gjennomført.

-Vi er eneste produsent i verden som under ett varemerke kan vise frem en omfattende produktportefølje, både på anleggsmaskin og lastebilsiden. Det er helt unikt. Med dette arrangementet ønsker vi å formidle de fordeler det ligger i felles teknisk utvikling fra stor produsent sier adm. direktør i Volvo Norge AS, Waldemar Andrè Christensen.

Under kan du se en video fra byggingen av området.

[/et_pb_text][et_pb_video admin_label=»Video» src=»https://lastogbuss.no/wp-content/uploads/2017/04/VolvoBTSHovinmoen1080_1-1.mp4″ src_webm=»https://lastogbuss.no/wp-content/uploads/2017/04/VolvoBTSHovinmoen1080-1.webm» image_src=»https://lastogbuss.no/wp-content/uploads/2017/04/Video.jpg»] [/et_pb_video][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Viser bredden
Sammen med kollega Gunnar Thorud, adm. direktør i Volvo Maskin, kunne de stolt ta imot de første kundene, mandag 24. april. Maskinsiden er bredt representert, fra den minste kompaktgraver på 1,8 tonn til anleggets største maskin, en 75 tonn tung gravemaskin.

– Vi er stolte av det store utvalget av anleggsmaskiner vi kan vise frem, og synes det er en fantastisk arena vi har rigget til her på Hovinmoen for å ta imot våre gjester. Vi startet med et stort og helt tomt område, og har satt opp et stort telt for utstilling og presentasjoner, et stort serveringstelt, samt en rekke mindre telt. Det er bygget baner både for våre rammestyrte dumpere og for Volvo lastebiler for ekstreme forhold, sier salgsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin.

Stasjonsprogram
De besøkende vil bli loset gjennom 6 stasjoner hvor de bl.a. får innføring i en rekke nyheter som Volvo Trucks har lansert de siste årene.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://lastogbuss.no/wp-content/uploads/2017/04/Stasjonsoversikt.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

– Løftbar tandemaksel, krabbegir på I-Shift girkassa og automatisk innkobling av framhjulsdrift er noe av det vi ønsker å vise frem, sier prosjektleder Torstein Magelssen i Volvo Norge.

Miljøvennlig
Alle biler, maskiner og aggregat går på HVO100 syntetisk biodiesel under arrangementet, noe som muligens gjør Hovinmoen til Norges mest miljøvennlige anleggsplass i de 13 dagene arrangementet pågår.

I løpet av arrangementet er en egen dag satt av til å ta imot videregående skoler i Akershus og Oslo, og som nevnt to åpne dager, der alle som har lyst kan komme og prøve et stort utvalg maskiner og lastebiler. Det er også laget en egen sandkasse for de minste – dit har man hentet Volvo minigravere fra Hunderfossen Familiepark.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» background_color=»#e2e2e2″ use_border_color=»on» border_color=»#686868″ border_style=»solid» custom_padding=»10px|10px|10px|10px»]

FAKTA

  • 900 m2 med telt totalt
  • Maskiner fra 1,8 til 80 tonn
  • 4 showtrailere
  • Over 20 lastebiler
  • Over 30 anleggsmaskiner
  • Volvo Penta utstilling
  • Volvo Buss utstilt
  • Verdier for over 100 millioner kroner

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_blog admin_label=»Blogg» fullwidth=»off» posts_number=»6″ include_categories=»59,58″ show_thumbnail=»on» show_content=»off» show_more=»off» show_author=»off» show_date=»off» show_categories=»off» show_comments=»off» show_pagination=»off» offset_number=»1″ use_overlay=»off» background_layout=»light» use_dropshadow=»off» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vi tar digitalisering på alvor