Amarok med ‘facelift’

Amarok

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Etter seks år på markedet kommer VW nå med et ansikstløft på Amarok.

Foreløpig har de ikke kommet med så mye detaljer rundt den nye modellen, annet enn at det i hovedsak dreier seg om utvendige designendringer og noen endringer i interiør.

Endringene i grill og interiør minner nå om nye Tiguan, og VW håper nok med dette å treffe en del kunder i SUV-segmentet. De runde linjene man så tidligere er byttet ut med et renere designspråk med fokus på horisontale og vertikale linjer. Touchscreen og infotainment system bidrar også til å gi kabinen mer følelse av å sitte i en personbil.

Under panseret
Ryktene vil ha det til at det kommer en ny motor, og at eksisterende motorkonfiguasjoner vil finjusteres for bedre ytelse og mindre forbruk. VW har på sin side ikke kommet med noen uttalelser rundt dette. De utvendige målene på bilen sies å være de samme som på dagens modell.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://lastogbuss.no/wp-content/uploads/2016/04/Amarok.jpg» show_in_lightbox=»on» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»center» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» alt=»Amarok»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vi tar digitalisering på alvor