Ny administrerende direktør i MAN Norge

Niels-Jörgen Toft Jensen

Styret i MAN Truck & Bus AG har ansatt Niels-Jörgen Toft Jensen (49) som ny administrerende direktør for Norge og Sverige.

– Jeg er svært tilfreds med at Niels-Jörgen Toft Jensen tar over som administrerende direktør i MAN Truck & Bus Norge AS, sier Jean-Yves Kerbrat, visepresident i MAN Truck & Bus i Vest-Europa. Vi har lett etter den beste kandidaten, og det får vi med Toft Jensen. Vekst, kundetilfredshet og medarbeidermotivasjon er vårt fokus fremover. Niels har bred ledererfaring fra flere store internasjonale selskaper, solid bransjeerfaring, og jeg er trygg på at han besitter de egenskaper som skal til for å skape nettopp vekst og gode resultater for MAN Truck & Bus Norge i årene som kommer, sier Kerbrat.

Toft Jensen er utdannet ved Universitetet i Aalborg og har en master i økonomi og Business Administration med spesialisering innen salg, forretningsutvikling og ledelse. Han har 20 års erfaring fra tungtransportbransjen og kommer fra stillingen som salgsdirektør i Volvo Group Trucks Sentral-Europa og har tidligere jobbet blant annet som administrerende direktør og ettermarkedsdirektør i samme selskap. Han har også erfaring som produkt- og markedsføringsmanager fra Iveco i Nord-Europa.

Toft Jensen er dansk og har jobbet de ti siste årene i Tyskland. Fra september kommer han til å ha fast kontor på Fjellhamar i Norge.

– Jeg ser frem til å jobbe i MAN Norge, vårt hovedfokus fremover vil kort og godt være å akselerere salget av biler og levere god service, sier Toft Jensen.

Niels-Jörgen Toft Jensen tiltrer stillingen 1. september.

Vi tar digitalisering på alvor