Ny generasjon Scania 23. august

Scania Next Generation

23. august starter Scania lanseringen av sin nye generasjon lastebiler ved å avsløre de første enhetene som er laget for det Europeiske langtransportsegmentet.

Lanseringen er den offentlige debuten av den største investeringen i nye produkter og tjenester som noensinne er gjort av Scania, som samtidig feirer sitt 125-årsjubileum. Etter en nøye planlagt tidsplan hvor deres nåværende lastebilgenerasjon vil bli solgt parallelt, introduserer Scania det nye tilbudet i flere faser. Den gradvise innføringen av den nye generasjonen vil begynne med programmer for lastebiler i Europas langtransportsegment, og senere bli fulgt av ytterligere lastebilvarianter.

– For øyeblikket gir vi ikke ytterligere informasjon om de mange innovasjonene i konsernet, men jeg er overbevist om at det vi avslører den 23. august vil bli snakket om – både i og utenfor bransjen, sier Christian Levin, konserndirektør salg og markedsføring.

Scania gir foreløpig ikke andre opplysninger enn dato, men oppgir i en pressemelding at stikkord som partnerskap, digitalisering og bærekraftig er viktig i den kommende lanseringen.

 

Vi tar digitalisering på alvor